Nutriční hodnoty (Zapečená brokolice s bramborami, sýrem a smetanou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 10 485 kJ / 2 506 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 110,58 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 62,85 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 47,73 g |
Tuky | 119,00 g |
– nasycené | 76,81 g |
– nenasycené | 40,13 g |
–– mononenasycené | 35,63 g |
–– polynenasycené | 4,50 g |
––– omega 3 | 1,04 g |
Vláknina | 47,35 g |
Cholesterol | 378 mg |
Sodík | 2,62 g |
Sůl | 6,25 g |
Sacharidy | 224,50 g |
– cukry | 25,40 g |
––– laktóza | 3,53 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 brokolice | Brokolice čerstvá | 500 g |
1,2 kg 1,2 kg brambor vařených ve slupce | Brambor zimní | 1200.0000476837158 g |
250 g 250 g ementálu (nebo jiného tvrdého sýru) | Ementál | 250 g |
3-4 3-4 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
1 1 smetana 33% | Smetana kravská sladká 35% | |
1,5 lžíce 1,5 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 15 g |
50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
vývar z brokolice | Brokolice čerstvá | |
olej na vymazání pekáčku | Olej řepkový |