Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Lehký fazolkový salát)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 143 kJ /
512 kcal
Bílkoviny16,13 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny16,13 g
Tuky14,77 g
– nasycené1,49 g
– nenasycené12,70 g
–– mononenasycené8,38 g
–– polynenasycené4,31 g
––– omega 30,90 g
Vláknina36,60 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 49 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy61,60 g
– cukry58,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g očištěných čerstvých fazolek Fazolky čerstvé 600 g
1 konzerva 1 konzerva kukuřice Kukuřice sterilovaná
1 1 červená paprika Paprika červená čerstvá 150 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 lžíce 1 lžíce cukru Cukr bílý 25 g
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
lžička lžička sojové omáčky Sójová omáčka Tamari
lžička lžička medu Med nepasterovaný
ocet Ocet lihový
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.