Nutriční hodnoty (Lehký fazolkový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 143 kJ / 512 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,13 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 16,13 g |
Tuky | 14,77 g |
– nasycené | 1,49 g |
– nenasycené | 12,70 g |
–– mononenasycené | 8,38 g |
–– polynenasycené | 4,31 g |
––– omega 3 | 0,90 g |
Vláknina | 36,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 49 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 61,60 g |
– cukry | 58,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g očištěných čerstvých fazolek | Fazolky čerstvé | 600 g |
1 konzerva 1 konzerva kukuřice | Kukuřice sterilovaná | |
1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 lžíce 1 lžíce cukru | Cukr bílý | 25 g |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
lžička lžička sojové omáčky | Sójová omáčka Tamari | |
lžička lžička medu | Med nepasterovaný | |
ocet | Ocet lihový | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská |