Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Chalupářské fazole s klobásou a vejcem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie1 919 kJ /
459 kcal
Bílkoviny21,42 g
– z toho živočišné bílkoviny17,69 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,73 g
Tuky29,81 g
– nasycené5,20 g
– nenasycené19,59 g
–– mononenasycené13,61 g
–– polynenasycené5,98 g
––– omega 30,97 g
Vláknina6,90 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 369 mg
Sůl0,82 g
Sacharidy23,87 g
– cukry7,85 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 hrnky 2 hrnky vařených bílých fazolí Fazole bílé
0,5 hrnku 0,5 hrnku vařených červených fazolí Fazole červená ledvina
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
sůl Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý
česnek (podle chuti) Česnek čerstvý
1 lžíce 1 lžíce uzené mleté papriky Paprika uzená 15 g
2 lžíce 2 lžíce protlaku Protlak rajčatový 30 g
1 lžíce 1 lžíce pikantního kečupu Kečup ostrý 15 ml
50 ml 50 ml vývaru Vývar masový 50 ml
oregano Oregano sušené
2 2 klobásy Klobása
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.