Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Karbanátky z vepřové plece)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie4 509 kJ /
1 078 kcal
Bílkoviny116,94 g
– z toho živočišné bílkoviny111,38 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,56 g
Tuky48,29 g
– nasycené16,01 g
– nenasycené24,26 g
–– mononenasycené19,94 g
–– polynenasycené4,33 g
––– omega 30,19 g
Vláknina10,80 g
Cholesterol 603 mg
Sodík 2,47 g
Sůl5,95 g
Sacharidy40,25 g
– cukry8,81 g
––– laktóza3,15 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vepřové plece Vepřová plec 500 g
20 g 20 g slaniny Špek 20 g
60 g 60 g cibule Cibule čerstvá 60 g
1/2 1/2 rohlíku Rohlík pšeničný bílý 21.5 g
50 ml 50 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 50 ml
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky soli Sůl mořská 4 g
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
1 lžička 1 lžička sladké papriky Paprika červená sušená 1 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
1 lžíce 1 lžíce hustého bílého jogurtu Jogurt kravský bílý 1,5% 15 ml
1 lžíce 1 lžíce majoránky Majoránka sušená 20 g
strouhanka na obalení Strouhanka pšeničná
sádlo na smažení Sádlo vepřové

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.