Nutriční hodnoty (Jahodový koláč se skořicovou drobenkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 10 957 kJ / 2 619 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 45,43 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 18,06 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 27,37 g |
Tuky | 101,52 g |
– nasycené | 57,56 g |
– nenasycené | 37,54 g |
–– mononenasycené | 32,12 g |
–– polynenasycené | 5,42 g |
––– omega 3 | 0,51 g |
Vláknina | 8,30 g |
Cholesterol | 773 mg |
Sodík | 730 mg |
Sůl | 2,38 g |
Sacharidy | 376,70 g |
– cukry | 190,30 g |
––– laktóza | 0,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
150 g 150 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 150 g |
80 g 80 g cukru krupice | Cukr bílý | 80 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
2 2 vejce vel. M | Vejce slepičí | 140 g |
50 g 50 g rozpuštěného másla | Máslo kravské | 50 g |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
50 g 50 g plnotučného mléka | Mléko kravské plnotučné 3,5% | |
ovoce (jahody, meruňky, švestky, hrušky apod.) | Hruška čerstvá | |
máslo na vymazání a vysypání plechu | Máslo kravské | |
hrubá mouka na vymazání a vysypání plechu | Mouka pšeničná hrubá | |
50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
100 g 100 g cukru krupice | Cukr bílý | 100 g |
100 g 100 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 100 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky skořice | Skořice ceylonská | 4 g |