Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jahodový koláč se skořicovou drobenkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie10 957 kJ /
2 619 kcal
Bílkoviny45,43 g
– z toho živočišné bílkoviny18,06 g
– z toho rostlinné bílkoviny27,37 g
Tuky101,52 g
– nasycené57,56 g
– nenasycené37,54 g
–– mononenasycené32,12 g
–– polynenasycené5,42 g
––– omega 30,51 g
Vláknina8,30 g
Cholesterol 773 mg
Sodík 730 mg
Sůl2,38 g
Sacharidy376,70 g
– cukry190,30 g
––– laktóza0,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
150 g 150 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 150 g
80 g 80 g cukru krupice Cukr bílý 80 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
2 2 vejce vel. M Vejce slepičí 140 g
50 g 50 g rozpuštěného másla Máslo kravské 50 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
50 g 50 g plnotučného mléka Mléko kravské plnotučné 3,5%
ovoce (jahody, meruňky, švestky, hrušky apod.) Hruška čerstvá
máslo na vymazání a vysypání plechu Máslo kravské
hrubá mouka na vymazání a vysypání plechu Mouka pšeničná hrubá
50 g 50 g másla Máslo kravské 50 g
100 g 100 g cukru krupice Cukr bílý 100 g
100 g 100 g hrubé mouky Mouka pšeničná hrubá 100 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky skořice Skořice ceylonská 4 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.