Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Muffiny s třešněmi a šalvějí podle Josefa Maršálka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie10 663 kJ /
2 548 kcal
Bílkoviny65,40 g
– z toho živočišné bílkoviny21,10 g
– z toho rostlinné bílkoviny44,30 g
Tuky60,77 g
– nasycené9,51 g
– nenasycené44,90 g
–– mononenasycené24,76 g
–– polynenasycené20,14 g
––– omega 30,46 g
Vláknina21,20 g
Cholesterol 525 mg
Sodík 1,18 g
Sůl3,49 g
Sacharidy424,39 g
– cukry234,19 g
––– laktóza5,39 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
240 g 240 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 240 g
110 g 110 g mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 110 ml
120 g 120 g rozpuštěného másla¨
5 g 5 g mandlové esence Aroma mandlové
2 2 vejce velikosti M Vejce slepičí 140 g
80 g 80 g sekaných mandlí Mandle loupané 80 g
180 g 180 g cukru krupice Cukr bílý 180 g
12 g 12 g kypřicího prášku do pečiva Kypřící prášek 12 g
2 g 2 g soli Sůl mořská 2 g
300 g 300 g vypeckovaných třešní Třešně čerstvé 300 g
čerstvá šalvěj Šalvěj čerstvá
plátky mandlí Mandle loupané
hrubý cukr (dle chuti) Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.