Nutriční hodnoty (Celero-pórková omáčka s vepřovými plátečky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 412 kJ / 577 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,35 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 1,20 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,15 g |
Tuky | 59,60 g |
– nasycené | 28,84 g |
– nenasycené | 30,12 g |
–– mononenasycené | 24,02 g |
–– polynenasycené | 6,10 g |
––– omega 3 | 0,07 g |
Vláknina | 0,30 g |
Cholesterol | 54 mg |
Sodík | 136 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 7,55 g |
– cukry | 0,70 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 1/2 pórku | Pórek čerstvý | |
3 stonky 3 stonky řapíkatého celeru | Celer řapíkatý | |
4 kostky 4 kostky mraženého česneku | Česnek čerstvý | |
4 lžíce 4 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 60 g |
10 cm 10 cm sardelové pasty z tuby | Sardelová pasta | |
4 4 slabé vepřové plátky | Vepřová kýta | |
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
1 lžička 1 lžička chilli omáčky ostré | Chilli omáčka | 5 ml |
1 lžička 1 lžička chilli omáčky sladké | Chilli omáčka | 5 ml |
sůl | Sůl mořská | |
1 litr 1 litr vody | Voda | 1000 ml |
pažitka | Pažitka čerstvá |