Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Celero-pórková omáčka s vepřovými plátečky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 412 kJ /
577 kcal
Bílkoviny2,35 g
– z toho živočišné bílkoviny1,20 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,15 g
Tuky59,60 g
– nasycené28,84 g
– nenasycené30,12 g
–– mononenasycené24,02 g
–– polynenasycené6,10 g
––– omega 30,07 g
Vláknina0,30 g
Cholesterol 54 mg
Sodík 136 mg
Sůl0,30 g
Sacharidy7,55 g
– cukry0,70 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 1/2 pórku Pórek čerstvý
3 stonky 3 stonky řapíkatého celeru Celer řapíkatý
4 kostky 4 kostky mraženého česneku Česnek čerstvý
4 lžíce 4 lžíce sádla Sádlo vepřové 60 g
10 cm 10 cm sardelové pasty z tuby Sardelová pasta
4 4 slabé vepřové plátky Vepřová kýta
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
1 lžička 1 lžička chilli omáčky ostré Chilli omáčka 5 ml
1 lžička 1 lžička chilli omáčky sladké Chilli omáčka 5 ml
sůl Sůl mořská
1 litr 1 litr vody Voda 1000 ml
pažitka Pažitka čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.