Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kedlubnová máslová polévka s hráškem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie1 837 kJ /
439 kcal
Bílkoviny10,05 g
– z toho živočišné bílkoviny0,14 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,91 g
Tuky17,15 g
– nasycené10,71 g
– nenasycené5,88 g
–– mononenasycené5,27 g
–– polynenasycené0,62 g
––– omega 30,09 g
Vláknina14,30 g
Cholesterol 51 mg
Sodík 60 mg
Sůl0,18 g
Sacharidy55,16 g
– cukry14,06 g
––– laktóza0,16 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 velká kedlubna Kedluben čerstvý 180 g
200 g 200 g brambor Brambor zimní 200 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
20 g 20 g másla Máslo kravské 20 g
sůl dle chuti Sůl mořská
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
1 špetka 1 špetka mletého kmínu Kmín mletý
1 špetka 1 špetka čerstvě mletého pepře Pepř černý mletý
pár mladých kedlubnovéých lístků lístků
pár lístků lístků petržele Petržel kořenová čerstvá
1 hrst 1 hrst čerstvého hrášku (nebo mraženého) Hrášek zelený
pár lístků lístků libečku (volitelně) Libeček čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.