Nutriční hodnoty (Treska po mlynářsku s třepanými bramborami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 356 kJ / 85 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,57 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,57 g |
Tuky | 0,75 g |
– nasycené | 0,15 g |
– nenasycené | 0,52 g |
–– mononenasycené | 0,23 g |
–– polynenasycené | 0,30 g |
––– omega 3 | 0,02 g |
Vláknina | 2,14 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 16,24 g |
– cukry | 1,38 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 kostky 3 kostky filé z tresky | Treska filet | |
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky sušeného česneku | Česnek sušený | 2.5 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky mleté papriky | Paprika červená sušená | 0.5 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky kmínu | Kmín | 2.5 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
máslo na smažení | Máslo kravské | |
olej na smažení | Olej řepkový | |
brambory (dle počtu strávníku) | Brambor zimní | |
máslo | Máslo kravské | |
jarní cibulka - zelená část | Cibulka jarní čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
1 snítka 1 snítka libečku | Libeček čerstvý |