Nutriční hodnoty (Hajdúcké zelí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 3 734 kJ / 892 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 74,98 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 70,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,98 g |
Tuky | 54,07 g |
– nasycené | 11,99 g |
– nenasycené | 38,97 g |
–– mononenasycené | 25,59 g |
–– polynenasycené | 13,38 g |
––– omega 3 | 2,75 g |
Vláknina | 10,70 g |
Cholesterol | 220 mg |
Sodík | 3,83 g |
Sůl | 9,20 g |
Sacharidy | 22,30 g |
– cukry | 14,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g vepřového masa | Vepřová kýta | 200 g |
200 g 200 g klobásy | Klobása | 200 g |
250 g 250 g kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 250 g |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
3 lžíce 3 lžíce oleje | Olej řepkový | 33 ml |
sůl | Sůl mořská | |
sladká paprika | Paprika červená sušená | |
kečup | Kečup sladký |