Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hajdúcké zelí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie3 734 kJ /
892 kcal
Bílkoviny74,98 g
– z toho živočišné bílkoviny70,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,98 g
Tuky54,07 g
– nasycené11,99 g
– nenasycené38,97 g
–– mononenasycené25,59 g
–– polynenasycené13,38 g
––– omega 32,75 g
Vláknina10,70 g
Cholesterol 220 mg
Sodík 3,83 g
Sůl9,20 g
Sacharidy22,30 g
– cukry14,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g vepřového masa Vepřová kýta 200 g
200 g 200 g klobásy Klobása 200 g
250 g 250 g kysaného zelí Zelí bílé kvašené 250 g
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
3 lžíce 3 lžíce oleje Olej řepkový 33 ml
sůl Sůl mořská
sladká paprika Paprika červená sušená
kečup Kečup sladký

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.