Nutriční hodnoty (Tilápie na másle a citronu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 450 kJ / 585 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 44,99 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 41,43 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,56 g |
| Tuky | 32,62 g |
| – nasycené | 18,63 g |
| – nenasycené | 11,05 g |
| –– mononenasycené | 9,66 g |
| –– polynenasycené | 1,39 g |
| ––– omega 3 | 0,18 g |
| Vláknina | 4,74 g |
| Cholesterol | 249 mg |
| Sodík | 368 mg |
| Sůl | 0,90 g |
| Sacharidy | 25,61 g |
| – cukry | 3,52 g |
| ––– laktóza | 0,03 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g tilápie | Tilápie | 300 g |
| sůl (podle chuti) | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| koření na ryby (nemusí být) | Grilovací koření | |
| 2 lžíce 2 lžíce hladké mouky na obalení | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
| 1 1 citron | Citrón čerstvý | 90 g |
| 2 lžíce 2 lžíce přepuštěného másla (nebo obyčejné máslo s 1 lžičkou oleje) | Ghí | 30 g |