Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pudinková buchta II)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie12 757 kJ /
3 049 kcal
Bílkoviny86,83 g
– z toho živočišné bílkoviny66,51 g
– z toho rostlinné bílkoviny20,32 g
Tuky126,51 g
– nasycené22,63 g
– nenasycené90,39 g
–– mononenasycené65,54 g
–– polynenasycené24,85 g
––– omega 36,77 g
Vláknina6,80 g
Cholesterol 1,09 g
Sodík 840 mg
Sůl2,26 g
Sacharidy387,42 g
– cukry169,82 g
––– laktóza45,82 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
120 g 120 g moučkového cukru Cukr bílý 120 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
80 ml 80 ml oleje Olej řepkový 80 ml
60 ml 60 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 60 ml
200 g 200 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 200 g
1/2 1/2 prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
850-900 ml 850-900 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 875 ml
2 2 vanilkové pudinky Puding v prášku 80 g
2 2 zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12%
čokoláda Čokoláda mléčná 30%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.