Nutriční hodnoty (Pudinková buchta II)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 12 757 kJ / 3 049 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 86,83 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 66,51 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 20,32 g |
Tuky | 126,51 g |
– nasycené | 22,63 g |
– nenasycené | 90,39 g |
–– mononenasycené | 65,54 g |
–– polynenasycené | 24,85 g |
––– omega 3 | 6,77 g |
Vláknina | 6,80 g |
Cholesterol | 1,09 g |
Sodík | 840 mg |
Sůl | 2,26 g |
Sacharidy | 387,42 g |
– cukry | 169,82 g |
––– laktóza | 45,82 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
120 g 120 g moučkového cukru | Cukr bílý | 120 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
80 ml 80 ml oleje | Olej řepkový | 80 ml |
60 ml 60 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 60 ml |
200 g 200 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 200 g |
1/2 1/2 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
850-900 ml 850-900 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 875 ml |
2 2 vanilkové pudinky | Puding v prášku | 80 g |
2 2 zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | |
čokoláda | Čokoláda mléčná 30% |