Nutriční hodnoty (Květákový steak)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 965 kJ / 231 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,90 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,54 g |
Tuky | 15,24 g |
– nasycené | 3,66 g |
– nenasycené | 7,07 g |
–– mononenasycené | 5,62 g |
–– polynenasycené | 1,45 g |
––– omega 3 | 0,06 g |
Vláknina | 0,96 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 203 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 5,00 g |
– cukry | 3,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 květák | Květák čerstvý | |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1 1 plná lžíce řeckého bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | |
1 1 rajče | Rajče červené čerstvé | 60 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
čerstvá bazalka | Bazalka čerstvá | |
mozzarella (nebo parmazán) | Mozzarella kravská | |
olej na smažení | Olej řepkový |