Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Květákový steak)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie965 kJ /
231 kcal
Bílkoviny17,90 g
– z toho živočišné bílkoviny17,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,54 g
Tuky15,24 g
– nasycené3,66 g
– nenasycené7,07 g
–– mononenasycené5,62 g
–– polynenasycené1,45 g
––– omega 30,06 g
Vláknina0,96 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 203 mg
Sůl0,42 g
Sacharidy5,00 g
– cukry3,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 květák Květák čerstvý
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
1 1 plná lžíce řeckého bílého jogurtu Jogurt kravský bílý 1,5%
1 1 rajče Rajče červené čerstvé 60 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
čerstvá bazalka Bazalka čerstvá
mozzarella (nebo parmazán) Mozzarella kravská
olej na smažení Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.