Nutriční hodnoty (Zapečené batáty s taveným sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 5 779 kJ / 1 381 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 70,63 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 59,43 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,20 g |
Tuky | 50,34 g |
– nasycené | 30,13 g |
– nenasycené | 15,92 g |
–– mononenasycené | 13,84 g |
–– polynenasycené | 2,08 g |
––– omega 3 | 0,40 g |
Vláknina | 21,00 g |
Cholesterol | 399 mg |
Sodík | 1,65 g |
Sůl | 3,59 g |
Sacharidy | 152,28 g |
– cukry | 29,08 g |
––– laktóza | 11,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
700 g 700 g batátů | Batáty neloupané | 700 g |
100-150 g 100-150 g taveného sýra (plátky) | Sýr tavený | 125 g |
1 kelímek 1 kelímek smetany na vaření 12% | Smetana kravská sladká 12% | 250 ml |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
1 špetka 1 špetka mletého muškátového oříšku | Muškátový oříšek | |
máslo na vymazání formy | Máslo kravské |