Nutriční hodnoty (Hovězí závitky na víně (s mrkví))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 7 453 kJ / 1 781 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,90 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 7,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,90 g |
Tuky | 168,50 g |
– nasycené | 82,10 g |
– nenasycené | 84,35 g |
–– mononenasycené | 72,05 g |
–– polynenasycené | 12,30 g |
––– omega 3 | 0,20 g |
Vláknina | 7,25 g |
Cholesterol | 140 mg |
Sodík | 3,41 g |
Sůl | 8,50 g |
Sacharidy | 21,20 g |
– cukry | 10,80 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 kg hovězí kýty na plátky | Hovězí kýta | |
200 g 200 g slaniny | Špek | 200 g |
4-6 4-6 mrkví | Mrkev čerstvá | 250 g |
200 ml 200 ml červeného vína | Víno červené suché | 200 ml |
2 pyramidy 2 pyramidy koření na vývar | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
olej | Olej řepkový | |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
tuk | Margarín |