Nutriční hodnoty (Zeleninová polévka s nudlemi ve vepřovém vývaru)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 1 612 kJ / 385 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,06 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,88 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,18 g |
Tuky | 31,11 g |
– nasycené | 16,90 g |
– nenasycené | 13,54 g |
–– mononenasycené | 11,10 g |
–– polynenasycené | 2,45 g |
––– omega 3 | 0,53 g |
Vláknina | 8,42 g |
Cholesterol | 77 mg |
Sodík | 103 mg |
Sůl | 0,22 g |
Sacharidy | 14,07 g |
– cukry | 8,76 g |
––– laktóza | 0,24 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
100 g 100 g květáku | Květák čerstvý | 100 g |
60 g 60 g brokolice | Brokolice čerstvá | 60 g |
60 g 60 g mrkve | Mrkev čerstvá | 60 g |
70 g 70 g pórku | Pórek čerstvý | 70 g |
30 g 30 g másla | Máslo kravské | 30 g |
1 lžička 1 lžička oleje | Olej řepkový | 5 ml |
100 ml 100 ml zredukovaného vývaru | Vývar masový | 100 ml |
1 litr 1 litr vody (nebo podle potřeby) | Voda | 1000 ml |
sůl (podle chuti) | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
libeček (nebo petrželka) | Libeček čerstvý | |