Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zeleninová polévka s nudlemi ve vepřovém vývaru)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie1 612 kJ /
385 kcal
Bílkoviny8,06 g
– z toho živočišné bílkoviny0,88 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,18 g
Tuky31,11 g
– nasycené16,90 g
– nenasycené13,54 g
–– mononenasycené11,10 g
–– polynenasycené2,45 g
––– omega 30,53 g
Vláknina8,42 g
Cholesterol 77 mg
Sodík 103 mg
Sůl0,22 g
Sacharidy14,07 g
– cukry8,76 g
––– laktóza0,24 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
100 g 100 g květáku Květák čerstvý 100 g
60 g 60 g brokolice Brokolice čerstvá 60 g
60 g 60 g mrkve Mrkev čerstvá 60 g
70 g 70 g pórku Pórek čerstvý 70 g
30 g 30 g másla Máslo kravské 30 g
1 lžička 1 lžička oleje Olej řepkový 5 ml
100 ml 100 ml zredukovaného vývaru Vývar masový 100 ml
1 litr 1 litr vody (nebo podle potřeby) Voda 1000 ml
sůl (podle chuti) Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
libeček (nebo petrželka) Libeček čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.