Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bublanina s drobenkou podle Josefa Maršálka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie24 211 kJ /
5 787 kcal
Bílkoviny125,11 g
– z toho živočišné bílkoviny64,05 g
– z toho rostlinné bílkoviny61,06 g
Tuky233,68 g
– nasycené127,37 g
– nenasycené90,17 g
–– mononenasycené73,96 g
–– polynenasycené16,21 g
––– omega 31,45 g
Vláknina19,74 g
Cholesterol 2,11 g
Sodík 2,15 g
Sůl5,22 g
Sacharidy779,81 g
– cukry403,95 g
––– laktóza15,18 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
6 6 vajec velikosti M (300 g) Vejce slepičí 420 g
300 g 300 g cukru krupice Cukr bílý 300 g
150 g 150 g másla Máslo kravské 150 g
400 g 400 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 400 g
250 g 250 g podmáslí Podmáslí 250 g
12 g 12 g prášku do pečiva Kypřící prášek 12 g
1 1 citron (kůra i šťáva) Citrón čerstvý 90 g
2 g 2 g soli Sůl mořská 2 g
ovoce podle chuti Jahody čerstvé
olej a hrubá mouka na přípravu plechu Mouka pšeničná hrubá
120 g 120 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 120 g
60 g 60 g másla Máslo kravské 60 g
60 g 60 g cukru krupice Cukr bílý 60 g
10 g 10 g rumu Rum 10 ml
1 g 1 g soli Sůl mořská 1 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.