Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Guláš na slanině s francouzskou hořčicí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie12 179 kJ /
2 911 kcal
Bílkoviny181,58 g
– z toho živočišné bílkoviny171,77 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,81 g
Tuky213,63 g
– nasycené58,15 g
– nenasycené148,61 g
–– mononenasycené110,75 g
–– polynenasycené37,87 g
––– omega 39,33 g
Vláknina17,32 g
Cholesterol 454 mg
Sodík 3,43 g
Sůl8,55 g
Sacharidy61,13 g
– cukry21,48 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
800 g 800 g kližky Hovězí kližka 800 g
100 g 100 g slaniny Špek 100 g
3 3 cibule Cibule čerstvá 210 g
2 lžíce 2 lžíce kečupu Kečup sladký 30 ml
2 lžíce 2 lžíce francouzské hořčice se semínky Hořčice dijonská 30 g
1 lžíce 1 lžíce plnotučné hořčice Hořčice plnotučná 15 g
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
1 lžíce 1 lžíce červené papriky Paprika červená čerstvá 10 g
100 ml 100 ml oleje (nebo sádla) Olej řepkový 100 ml
1 l 1 l vývaru (nebo vody) Vývar masový 1000 ml
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
granulovaná jíška (podle potřeby) Jíška máslová

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.