Nutriční hodnoty (Guláš na slanině s francouzskou hořčicí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 12 179 kJ / 2 911 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 181,58 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 171,77 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,81 g |
Tuky | 213,63 g |
– nasycené | 58,15 g |
– nenasycené | 148,61 g |
–– mononenasycené | 110,75 g |
–– polynenasycené | 37,87 g |
––– omega 3 | 9,33 g |
Vláknina | 17,32 g |
Cholesterol | 454 mg |
Sodík | 3,43 g |
Sůl | 8,55 g |
Sacharidy | 61,13 g |
– cukry | 21,48 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
800 g 800 g kližky | Hovězí kližka | 800 g |
100 g 100 g slaniny | Špek | 100 g |
3 3 cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
2 lžíce 2 lžíce kečupu | Kečup sladký | 30 ml |
2 lžíce 2 lžíce francouzské hořčice se semínky | Hořčice dijonská | 30 g |
1 lžíce 1 lžíce plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
1 lžíce 1 lžíce červené papriky | Paprika červená čerstvá | 10 g |
100 ml 100 ml oleje (nebo sádla) | Olej řepkový | 100 ml |
1 l 1 l vývaru (nebo vody) | Vývar masový | 1000 ml |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
granulovaná jíška (podle potřeby) | Jíška máslová |