Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hovězí plátky se zeleninou a ovocem na víně)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie5 961 kJ /
1 425 kcal
Bílkoviny125,71 g
– z toho živočišné bílkoviny118,23 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,48 g
Tuky52,47 g
– nasycené27,05 g
– nenasycené23,48 g
–– mononenasycené18,20 g
–– polynenasycené5,28 g
––– omega 30,44 g
Vláknina18,72 g
Cholesterol 298 mg
Sodík 391 mg
Sůl0,80 g
Sacharidy73,26 g
– cukry45,67 g
––– laktóza3,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g hovězí kýty Hovězí kýta 500 g
1 lžička 1 lžička steakového koření Koření Argentina
sůl (podle chuti) Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky na obalení masa Mouka pšeničná hladká 20 g
30 g 30 g sádla Sádlo vepřové 30 g
100 g 100 g cibule Cibule čerstvá 100 g
60 g 60 g mrkve Mrkev čerstvá 60 g
40 g 40 g celeru Celer bulva čerstvá 40 g
50 g 50 g čerstvých brusnic Brusinky sušené
50 g 50 g sušených švestek Švestky sušené 50 g
100 ml 100 ml sherry Sherry 100 ml
500 ml 500 ml hovězí vývar (i více, podle potřeby) Vývar hovězí 500 ml
3 lžíce 3 lžíce brusinek naložených Brusinky zavařené 45 g
100 ml 100 ml smetany 21% Smetana kravská sladká 12% 100 ml
citronová šťáva (podle chuti) Šťáva z citrónu

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.