Nutriční hodnoty (Třená bublanina s třešněmi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 22 275 kJ / 5 324 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 76,15 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 45,15 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 31,00 g |
Tuky | 256,40 g |
– nasycené | 143,06 g |
– nenasycené | 91,84 g |
–– mononenasycené | 80,24 g |
–– polynenasycené | 11,60 g |
––– omega 3 | 1,59 g |
Vláknina | 22,10 g |
Cholesterol | 1,93 g |
Sodík | 1,05 g |
Sůl | 3,85 g |
Sacharidy | 666,90 g |
– cukry | 383,00 g |
––– laktóza | 2,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
800 g 800 g třešní | Třešně čerstvé | 800 g |
150 g 150 g kukuřičného škrobu | Škrob kukuřičný | 150 g |
250 g 250 g změklého másla | Máslo kravské | 250 g |
250 g 250 g krupicového cukru | Cukr bílý | 250 g |
1 lžička 1 lžička vanilkového extraktu | Aroma vanilkové | 7 ml |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
200 g 200 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 200 g |
2 lžičky 2 lžičky kypřicího prášku do pečiva | Kypřící prášek | 10 g |
1 lžíce 1 lžíce moučkového cukru | Cukr bílý | 25 g |