Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zapékanky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 448 kJ /
824 kcal
Bílkoviny86,00 g
– z toho živočišné bílkoviny84,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,20 g
Tuky38,60 g
– nasycené20,10 g
– nenasycené15,66 g
–– mononenasycené13,70 g
–– polynenasycené1,96 g
––– omega 30,14 g
Vláknina0,40 g
Cholesterol 250 mg
Sodík 2,66 g
Sůl6,60 g
Sacharidy33,00 g
– cukry27,00 g
––– laktóza13,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
20 dkg 20 dkg mletého vepřového masa Vepřová plec 200 g
1/2 sklenice 1/2 sklenice boloňské omáčky
1 1 malá sklenice leča Zelenina směs sterilovaná
4 lžíce 4 lžíce kečupu Kečup sladký 60 ml
olej Olej řepkový
4 4 střední francouzské bagety Bageta pšeničná
20 dkg 20 dkg Eidamu Sýr kravský tvrdý 30% 200 g
1 1 střední pórek Pórek čerstvý
4 lžíce 4 lžíce sterilované červené kapie Paprika červená čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.