Nutriční hodnoty (Zapékanky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 448 kJ / 824 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 86,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 84,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,20 g |
Tuky | 38,60 g |
– nasycené | 20,10 g |
– nenasycené | 15,66 g |
–– mononenasycené | 13,70 g |
–– polynenasycené | 1,96 g |
––– omega 3 | 0,14 g |
Vláknina | 0,40 g |
Cholesterol | 250 mg |
Sodík | 2,66 g |
Sůl | 6,60 g |
Sacharidy | 33,00 g |
– cukry | 27,00 g |
––– laktóza | 13,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
20 dkg 20 dkg mletého vepřového masa | Vepřová plec | 200 g |
1/2 sklenice 1/2 sklenice boloňské omáčky | ||
1 1 malá sklenice leča | Zelenina směs sterilovaná | |
4 lžíce 4 lžíce kečupu | Kečup sladký | 60 ml |
olej | Olej řepkový | |
4 4 střední francouzské bagety | Bageta pšeničná | |
20 dkg 20 dkg Eidamu | Sýr kravský tvrdý 30% | 200 g |
1 1 střední pórek | Pórek čerstvý | |
4 lžíce 4 lžíce sterilované červené kapie | Paprika červená čerstvá |