Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové kostky na žampionech a mrkvi v pomalém hrnci)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie5 501 kJ /
1 315 kcal
Bílkoviny178,52 g
– z toho živočišné bílkoviny161,87 g
– z toho rostlinné bílkoviny16,64 g
Tuky39,54 g
– nasycené11,65 g
– nenasycené19,20 g
–– mononenasycené15,46 g
–– polynenasycené3,74 g
––– omega 30,31 g
Vláknina28,78 g
Cholesterol 523 mg
Sodík 760 mg
Sůl1,60 g
Sacharidy46,85 g
– cukry20,04 g
––– laktóza0,01 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
800 g 800 g vepřové plece Vepřová plec 800 g
400 g 400 g žampionů Žampion čerstvý 400 g
400 g 400 g mrkve Mrkev čerstvá 400 g
400 ml 400 ml vývaru Vývar masový 400 ml
mletý pepř Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská
1/2 lžičky 1/2 lžičky drceného kmínu Kmín mletý 2.5 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky sušeného zázvoru Zázvor sušený 2.5 g
1 1 silnější plátek másla Máslo kravské 1 g
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.