Nutriční hodnoty (Vepřové kostky na žampionech a mrkvi v pomalém hrnci)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 5 501 kJ / 1 315 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 178,52 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 161,87 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 16,64 g |
Tuky | 39,54 g |
– nasycené | 11,65 g |
– nenasycené | 19,20 g |
–– mononenasycené | 15,46 g |
–– polynenasycené | 3,74 g |
––– omega 3 | 0,31 g |
Vláknina | 28,78 g |
Cholesterol | 523 mg |
Sodík | 760 mg |
Sůl | 1,60 g |
Sacharidy | 46,85 g |
– cukry | 20,04 g |
––– laktóza | 0,01 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
800 g 800 g vepřové plece | Vepřová plec | 800 g |
400 g 400 g žampionů | Žampion čerstvý | 400 g |
400 g 400 g mrkve | Mrkev čerstvá | 400 g |
400 ml 400 ml vývaru | Vývar masový | 400 ml |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
1/2 lžičky 1/2 lžičky drceného kmínu | Kmín mletý | 2.5 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky sušeného zázvoru | Zázvor sušený | 2.5 g |
1 1 silnější plátek másla | Máslo kravské | 1 g |
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |