Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pórkový salát s tofu)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 465 kJ /
589 kcal
Bílkoviny14,48 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny14,48 g
Tuky15,48 g
– nasycené1,46 g
– nenasycené13,44 g
–– mononenasycené8,28 g
–– polynenasycené5,15 g
––– omega 31,00 g
Vláknina12,87 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 409 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy92,11 g
– cukry17,62 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 pórek Pórek čerstvý
1/2 1/2 červené cibule Cibule červená čerstvá 34.5 g
100 g 100 g hrášku Hrášek zelený 100 g
100 g 100 g kukuřice Kukuřice sterilovaná 100 g
250 g 250 g zeleninového vývaru nebo uzeného tofu Vývar zeleninový
sůl Sůl mořská
1 lžice 1 lžice oleje Olej řepkový 11 ml
sójová omáčka Sójová omáčka Tamari

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.