Nutriční hodnoty (Pórkový salát s tofu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 465 kJ / 589 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,48 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 14,48 g |
Tuky | 15,48 g |
– nasycené | 1,46 g |
– nenasycené | 13,44 g |
–– mononenasycené | 8,28 g |
–– polynenasycené | 5,15 g |
––– omega 3 | 1,00 g |
Vláknina | 12,87 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 409 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 92,11 g |
– cukry | 17,62 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 pórek | Pórek čerstvý | |
1/2 1/2 červené cibule | Cibule červená čerstvá | 34.5 g |
100 g 100 g hrášku | Hrášek zelený | 100 g |
100 g 100 g kukuřice | Kukuřice sterilovaná | 100 g |
250 g 250 g zeleninového vývaru nebo uzeného tofu | Vývar zeleninový | |
sůl | Sůl mořská | |
1 lžice 1 lžice oleje | Olej řepkový | 11 ml |
sójová omáčka | Sójová omáčka Tamari |