Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Thajské závitky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 8

Energie560 kJ /
134 kcal
Bílkoviny12,59 g
– z toho živočišné bílkoviny9,95 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,64 g
Tuky2,46 g
– nasycené0,64 g
– nenasycené1,25 g
–– mononenasycené0,95 g
–– polynenasycené0,30 g
––– omega 30,02 g
Vláknina6,86 g
Cholesterol 33 mg
Sodík 514 mg
Sůl1,20 g
Sacharidy13,20 g
– cukry6,28 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
8 plátků 8 plátků rýžového papíru Rýžový papír
2 2 mrkve Mrkev čerstvá 100 g
2 2 jarní cibulky Cibulka jarní čerstvá
1 1 cuketa Cuketa čerstvá 100 g
50 g 50 g uzeného masa Vepřová plec uzená 50 g
trocha trocha oleje Olej řepkový
trocha trocha sójové omáčky Sójová omáčka Tamari
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.