Nutriční hodnoty (Květákový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 413 kJ / 338 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,46 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,46 g |
Tuky | 21,97 g |
– nasycené | 4,06 g |
– nenasycené | 17,06 g |
–– mononenasycené | 8,70 g |
–– polynenasycené | 8,36 g |
––– omega 3 | 3,30 g |
Vláknina | 4,59 g |
Cholesterol | 15 mg |
Sodík | 261 mg |
Sůl | 0,55 g |
Sacharidy | 22,81 g |
– cukry | 16,42 g |
––– laktóza | 7,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 menší květák | Květák čerstvý | |
2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
1/2 1/2 zelené papriky | Paprika zelená čerstvá | |
150 ml 150 ml bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 150 ml |
1 lžíce 1 lžíce plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
sůl | Sůl mořská | |
mleté koření | Pepř černý | |
1 lžíce 1 lžíce dýňového oleje (může být i olivový) | Olej dýňový | 15 ml |
1/2 1/2 červené cibule | Cibule červená čerstvá | 34.5 g |
pažitka | Pažitka čerstvá |