Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Květákový salát)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 413 kJ /
338 kcal
Bílkoviny10,46 g
– z toho živočišné bílkoviny8,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,46 g
Tuky21,97 g
– nasycené4,06 g
– nenasycené17,06 g
–– mononenasycené8,70 g
–– polynenasycené8,36 g
––– omega 33,30 g
Vláknina4,59 g
Cholesterol 15 mg
Sodík 261 mg
Sůl0,55 g
Sacharidy22,81 g
– cukry16,42 g
––– laktóza7,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 menší květák Květák čerstvý
2 2 rajčata Rajče červené čerstvé 120 g
1/2 1/2 zelené papriky Paprika zelená čerstvá
150 ml 150 ml bílého jogurtu Jogurt kravský bílý 1,5% 150 ml
1 lžíce 1 lžíce plnotučné hořčice Hořčice plnotučná 15 g
sůl Sůl mořská
mleté koření Pepř černý
1 lžíce 1 lžíce dýňového oleje (může být i olivový) Olej dýňový 15 ml
1/2 1/2 červené cibule Cibule červená čerstvá 34.5 g
pažitka Pažitka čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.