Nutriční hodnoty (Květáková polévka s tofu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 418 kJ / 339 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,11 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 19,11 g |
Tuky | 8,91 g |
– nasycené | 1,76 g |
– nenasycené | 6,89 g |
–– mononenasycené | 2,84 g |
–– polynenasycené | 4,04 g |
––– omega 3 | 0,12 g |
Vláknina | 10,76 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 20 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 41,40 g |
– cukry | 7,80 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 1/2 květáku | Květák čerstvý | |
4 4 brambory | Brambor zimní | 200 g |
100 g 100 g bílého tofu | Tofu natural | 100 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
olej | Olej řepkový | |
1 lžička 1 lžička mleté červené papriky sladké | Paprika červená sušená | 1 g |
petrželová nať | Petržel nať čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |