Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Květáková polévka s tofu)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 418 kJ /
339 kcal
Bílkoviny19,11 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny19,11 g
Tuky8,91 g
– nasycené1,76 g
– nenasycené6,89 g
–– mononenasycené2,84 g
–– polynenasycené4,04 g
––– omega 30,12 g
Vláknina10,76 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 20 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy41,40 g
– cukry7,80 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 1/2 květáku Květák čerstvý
4 4 brambory Brambor zimní 200 g
100 g 100 g bílého tofu Tofu natural 100 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
olej Olej řepkový
1 lžička 1 lžička mleté červené papriky sladké Paprika červená sušená 1 g
petrželová nať Petržel nať čerstvá
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.