Nutriční hodnoty (Zapečená cuketa s kuřecím prsem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 10 216 kJ / 2 442 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 283,68 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 278,42 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,26 g |
Tuky | 129,19 g |
– nasycené | 57,61 g |
– nenasycené | 51,85 g |
–– mononenasycené | 42,74 g |
–– polynenasycené | 9,10 g |
––– omega 3 | 2,14 g |
Vláknina | 12,94 g |
Cholesterol | 2,67 g |
Sodík | 5,22 g |
Sůl | 12,74 g |
Sacharidy | 33,24 g |
– cukry | 16,76 g |
––– laktóza | 6,54 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
8 8 vajec | Vejce slepičí | 560 g |
5 lžic 5 lžic mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 75 ml |
trochu trochu soli | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
mletý kmín | Kmín mletý | |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
500 g 500 g vykapané nahrubo nastrouhané cukety | Cuketa čerstvá | 500 g |
2 2 kuřecí prsa | Kuře prso | 700 g |
1 hrst 1 hrst špenátových lístků | Špenát mražený | |
200 g 200 g nivy | Niva 50% t. v s. | 200 g |
trochu trochu oleje na vymazání plechu | Olej řepkový | |
1 hrst 1 hrst čerstvé bazalky | Bazalka čerstvá |