Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí kousky na paprice a kysaném zelí v papiňáku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie8 105 kJ /
1 937 kcal
Bílkoviny97,92 g
– z toho živočišné bílkoviny89,88 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,04 g
Tuky153,08 g
– nasycené39,04 g
– nenasycené105,72 g
–– mononenasycené77,63 g
–– polynenasycené28,09 g
––– omega 34,31 g
Vláknina16,88 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 2,06 g
Sůl5,10 g
Sacharidy36,04 g
– cukry24,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
550 g 550 g vykostěných kuřecích stehen (bez kůže) Kuře stehno s kůží 550 g
150 g 150 g cibule Cibule čerstvá 150 g
200 g 200 g kysaného zelí Zelí bílé kvašené 200 g
150 g 150 g silnostěnné papriky Paprika bílá čerstvá 150 g
200 ml 200 ml vývaru (vody) Vývar masový 200 ml
3 lžíce 3 lžíce oleje Olej řepkový 33 ml
3 kuličky 3 kuličky nového koření Nové koření
5 kuliček 5 kuliček černého pepře Pepř černý
sůl (dle potřeby) Sůl mořská
3/4 lžíce 3/4 lžíce máslové jíšky Jíška máslová 11.25 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.