Nutriční hodnoty (Kuřecí kousky na paprice a kysaném zelí v papiňáku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 8 105 kJ / 1 937 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 97,92 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 89,88 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,04 g |
Tuky | 153,08 g |
– nasycené | 39,04 g |
– nenasycené | 105,72 g |
–– mononenasycené | 77,63 g |
–– polynenasycené | 28,09 g |
––– omega 3 | 4,31 g |
Vláknina | 16,88 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 2,06 g |
Sůl | 5,10 g |
Sacharidy | 36,04 g |
– cukry | 24,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
550 g 550 g vykostěných kuřecích stehen (bez kůže) | Kuře stehno s kůží | 550 g |
150 g 150 g cibule | Cibule čerstvá | 150 g |
200 g 200 g kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 200 g |
150 g 150 g silnostěnné papriky | Paprika bílá čerstvá | 150 g |
200 ml 200 ml vývaru (vody) | Vývar masový | 200 ml |
3 lžíce 3 lžíce oleje | Olej řepkový | 33 ml |
3 kuličky 3 kuličky nového koření | Nové koření | |
5 kuliček 5 kuliček černého pepře | Pepř černý | |
sůl (dle potřeby) | Sůl mořská | |
3/4 lžíce 3/4 lžíce máslové jíšky | Jíška máslová | 11.25 ml |