Nutriční hodnoty (Mandlová houbová omáčka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 797 kJ / 907 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,86 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 22,26 g |
Tuky | 66,79 g |
– nasycené | 18,32 g |
– nenasycené | 47,66 g |
–– mononenasycené | 29,27 g |
–– polynenasycené | 18,39 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 25,55 g |
Cholesterol | 27 mg |
Sodík | 30 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 42,15 g |
– cukry | 7,95 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g mražených hub | Hřib mražený | 200 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
3 3 větve řapíkatého celeru | Celer řapíkatý | |
2 lžíce 2 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 30 g |
75 g 75 g spařených oloupaných mandlí | Mandle neloupané | 75 g |
1 lžička 1 lžička kmínu | Kmín | 5 g |
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
sůl | Sůl mořská | |
1,2 l 1,2 l vody | Voda | 1200.0000476837158 ml |