Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Mandlová houbová omáčka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 797 kJ /
907 kcal
Bílkoviny22,86 g
– z toho živočišné bílkoviny0,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny22,26 g
Tuky66,79 g
– nasycené18,32 g
– nenasycené47,66 g
–– mononenasycené29,27 g
–– polynenasycené18,39 g
––– omega 30,05 g
Vláknina25,55 g
Cholesterol 27 mg
Sodík 30 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy42,15 g
– cukry7,95 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g mražených hub Hřib mražený 200 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
3 3 větve řapíkatého celeru Celer řapíkatý
2 lžíce 2 lžíce sádla Sádlo vepřové 30 g
75 g 75 g spařených oloupaných mandlí Mandle neloupané 75 g
1 lžička 1 lžička kmínu Kmín 5 g
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
sůl Sůl mořská
1,2 l 1,2 l vody Voda 1200.0000476837158 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.