Nutriční hodnoty (Srnčí perkelt)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 295 kJ / 549 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 102,83 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 98,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,33 g |
Tuky | 2,87 g |
– nasycené | 0,87 g |
– nenasycené | 1,38 g |
–– mononenasycené | 0,62 g |
–– polynenasycené | 0,76 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 7,88 g |
Cholesterol | 235 mg |
Sodík | 358 mg |
Sůl | 0,85 g |
Sacharidy | 25,12 g |
– cukry | 16,60 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g srnčího masa | Srnec kýta | 500 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 lžička mleté papriky | Paprika červená sušená | |
1/2 lžičky 1/2 lžičky pálivé papriky | Paprika pálivá | 3 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
1 lžička 1 lžička hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 4 g |
1 1 čerstvá paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
1 1 rajče | Rajče červené čerstvé | 60 g |
olej | Olej řepkový |