Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rybí filé na špeku a zelenině)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie662 kJ /
158 kcal
Bílkoviny3,63 g
– z toho živočišné bílkoviny0,01 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,62 g
Tuky6,92 g
– nasycené1,48 g
– nenasycené5,09 g
–– mononenasycené3,70 g
–– polynenasycené1,40 g
––– omega 30,42 g
Vláknina6,16 g
Cholesterol 5 mg
Sodík 1,78 g
Sůl4,20 g
Sacharidy19,22 g
– cukry7,20 g
––– laktóza0,02 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
6 kostek 6 kostek filé z aljašské tresky Treska filet
1 1 cm silný plátek špeku Špek
1 lžička 1 lžička oleje Olej řepkový 5 ml
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
1 1 silnostěnná paprika Paprika bílá čerstvá
2 lžíce 2 lžíce sójové omáčky (nemusí být) Sójová omáčka Tamari 30 ml
500 ml 500 ml vody Voda 500 ml
2 2 cm silný plátek másla Máslo kravské 2 g
citronový pepř (i obyčejný) Pepř černý
sůl Sůl mořská
3 lžíce 3 lžíce citronové šťávy Šťáva z citrónu 45 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.