Nutriční hodnoty (Kedlubnové zelí s cuketou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 505 kJ / 121 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,58 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,58 g |
Tuky | 0,33 g |
– nasycené | 0,08 g |
– nenasycené | 0,14 g |
–– mononenasycené | 0,03 g |
–– polynenasycené | 0,11 g |
––– omega 3 | 0,02 g |
Vláknina | 8,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 45 mg |
Sůl | 0,18 g |
Sacharidy | 20,10 g |
– cukry | 9,70 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 menší kedlubna | Kedluben čerstvý | 180 g |
1 1 menší cuketa | Cuketa čerstvá | 100 g |
1-2 1-2 cibulky s natí | Cibulka jarní čerstvá | |
1 kousek 1 kousek pórku | Pórek čerstvý | |
zeleninový vývar podle potřeby | Vývar zeleninový | |
1 špetka 1 špetka drceného kmínu | Kmín mletý | |
sůl podle chuti | Sůl mořská | |
1 1 větší brambora na zahuštění | Brambor zimní | 50 g |
trocha trocha oleje | Olej řepkový |