Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kedlubnové zelí s cuketou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie505 kJ /
121 kcal
Bílkoviny5,58 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,58 g
Tuky0,33 g
– nasycené0,08 g
– nenasycené0,14 g
–– mononenasycené0,03 g
–– polynenasycené0,11 g
––– omega 30,02 g
Vláknina8,50 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 45 mg
Sůl0,18 g
Sacharidy20,10 g
– cukry9,70 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 menší kedlubna Kedluben čerstvý 180 g
1 1 menší cuketa Cuketa čerstvá 100 g
1-2 1-2 cibulky s natí Cibulka jarní čerstvá
1 kousek 1 kousek pórku Pórek čerstvý
zeleninový vývar podle potřeby Vývar zeleninový
1 špetka 1 špetka drceného kmínu Kmín mletý
sůl podle chuti Sůl mořská
1 1 větší brambora na zahuštění Brambor zimní 50 g
trocha trocha oleje Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.