Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zelenina s křehkým masem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 873 kJ /
687 kcal
Bílkoviny60,39 g
– z toho živočišné bílkoviny42,07 g
– z toho rostlinné bílkoviny18,32 g
Tuky16,30 g
– nasycené7,27 g
– nenasycené7,05 g
–– mononenasycené5,45 g
–– polynenasycené1,60 g
––– omega 30,05 g
Vláknina32,60 g
Cholesterol 106 mg
Sodík 384 mg
Sůl0,96 g
Sacharidy60,68 g
– cukry35,28 g
––– laktóza0,08 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 kedlubny (nebo brambora) Kedluben čerstvý 360 g
4 4 velké mrkve Mrkev čerstvá 200 g
200 g 200 g růžičkové kapusty Kapusta růžičková čerstvá 200 g
2 2 velké cibule Cibule čerstvá 140 g
olej na smažení Olej řepkový
200 g 200 g vepřového masa Vepřová kýta 200 g
1 kousek 1 kousek špeku Špek
1 lžička 1 lžička instantní jíšky Jíška máslová
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.