Nutriční hodnoty (Zelenina s křehkým masem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 873 kJ / 687 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,39 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 42,07 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 18,32 g |
Tuky | 16,30 g |
– nasycené | 7,27 g |
– nenasycené | 7,05 g |
–– mononenasycené | 5,45 g |
–– polynenasycené | 1,60 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 32,60 g |
Cholesterol | 106 mg |
Sodík | 384 mg |
Sůl | 0,96 g |
Sacharidy | 60,68 g |
– cukry | 35,28 g |
––– laktóza | 0,08 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 kedlubny (nebo brambora) | Kedluben čerstvý | 360 g |
4 4 velké mrkve | Mrkev čerstvá | 200 g |
200 g 200 g růžičkové kapusty | Kapusta růžičková čerstvá | 200 g |
2 2 velké cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
olej na smažení | Olej řepkový | |
200 g 200 g vepřového masa | Vepřová kýta | 200 g |
1 kousek 1 kousek špeku | Špek | |
1 lžička 1 lžička instantní jíšky | Jíška máslová | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |