Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kedlubnové ragú se žampiony)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie6 461 kJ /
1 544 kcal
Bílkoviny46,17 g
– z toho živočišné bílkoviny12,61 g
– z toho rostlinné bílkoviny33,56 g
Tuky95,82 g
– nasycené35,81 g
– nenasycené56,07 g
–– mononenasycené42,50 g
–– polynenasycené13,57 g
––– omega 33,94 g
Vláknina47,80 g
Cholesterol 161 mg
Sodík 444 mg
Sůl1,48 g
Sacharidy101,54 g
– cukry69,17 g
––– laktóza17,64 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
6 6 středně velkých kedluben Kedluben čerstvý 1080 g
250 g 250 g žampionů Žampion čerstvý 250 g
4 lžíce 4 lžíce oleje Olej řepkový 44 ml
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
3 lžíce 3 lžíce másla Máslo kravské 30 g
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
200 ml 200 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 200 ml
200 ml 200 ml smetany Smetana kravská sladká 12% 200 ml
1 lžíce 1 lžíce nasekané petrželky Petržel nať čerstvá 15 g
trocha trocha soli Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
1 špetka 1 špetka muškátového květu Muškát květ sušený

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.