Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vánočkové řezy s pudinkem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie11 707 kJ /
2 798 kcal
Bílkoviny87,11 g
– z toho živočišné bílkoviny64,82 g
– z toho rostlinné bílkoviny22,29 g
Tuky103,28 g
– nasycené42,94 g
– nenasycené47,49 g
–– mononenasycené28,02 g
–– polynenasycené19,47 g
––– omega 30,72 g
Vláknina31,48 g
Cholesterol 1,15 g
Sodík 4,30 g
Sůl8,74 g
Sacharidy364,30 g
– cukry195,70 g
––– laktóza17,70 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vánočky (nebo francouzské houstičky, briošky) Vánočka 500 g
300 ml 300 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 300 ml
1 sáček 1 sáček vanilkového pudinkového prášku Puding v prášku 48 g
60 g 60 g cukru krupice Cukr bílý 60 g
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
100 ml 100 ml smetany na šlehání Smetana kravská sladká 30% 100 ml
300 g 300 g jahod (můžou být i kompotované) Jahody čerstvé 300 g
moučkový cukr na posypání Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.