Nutriční hodnoty (Srnčí ragú)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 604 kJ / 622 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 100,93 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 98,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,43 g |
Tuky | 2,16 g |
– nasycené | 0,66 g |
– nenasycené | 0,70 g |
–– mononenasycené | 0,25 g |
–– polynenasycené | 0,46 g |
––– omega 3 | 0,02 g |
Vláknina | 8,47 g |
Cholesterol | 235 mg |
Sodík | 393 mg |
Sůl | 0,95 g |
Sacharidy | 30,99 g |
– cukry | 15,36 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g srnčího masa | Srnec kýta | 500 g |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
olej | Olej řepkový | |
6 kuliček 6 kuliček pepře | Pepř černý | |
4 zrnka 4 zrnka nového koření | Nové koření | |
1 1 bobkový list | Bobkový list sušený | |
1/2 1/2 citronu | Citrón čerstvý | 45 g |
sůl | Sůl mořská | |
1 dcl 1 dcl červeného vína | Víno červené suché | 100 ml |
1 lžíce 1 lžíce rybízové marmelády | Marmeláda z červeného rybízu | 15 g |
1 lžička 1 lžička solamylu | Bramborový škrob | 5 g |