Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Srnčí ragú)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 604 kJ /
622 kcal
Bílkoviny100,93 g
– z toho živočišné bílkoviny98,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,43 g
Tuky2,16 g
– nasycené0,66 g
– nenasycené0,70 g
–– mononenasycené0,25 g
–– polynenasycené0,46 g
––– omega 30,02 g
Vláknina8,47 g
Cholesterol 235 mg
Sodík 393 mg
Sůl0,95 g
Sacharidy30,99 g
– cukry15,36 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g srnčího masa Srnec kýta 500 g
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
olej Olej řepkový
6 kuliček 6 kuliček pepře Pepř černý
4 zrnka 4 zrnka nového koření Nové koření
1 1 bobkový list Bobkový list sušený
1/2 1/2 citronu Citrón čerstvý 45 g
sůl Sůl mořská
1 dcl 1 dcl červeného vína Víno červené suché 100 ml
1 lžíce 1 lžíce rybízové marmelády Marmeláda z červeného rybízu 15 g
1 lžička 1 lžička solamylu Bramborový škrob 5 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.