Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Losos v bazalkové omáčce)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie1 875 kJ /
448 kcal
Bílkoviny40,06 g
– z toho živočišné bílkoviny40,02 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,04 g
Tuky30,30 g
– nasycené10,60 g
– nenasycené13,33 g
–– mononenasycené10,34 g
–– polynenasycené2,99 g
––– omega 31,13 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 149 mg
Sodík 111 mg
Sůl0,26 g
Sacharidy0,68 g
– cukry0,10 g
––– laktóza0,02 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g lososa Losos filet s kůží 200 g
sůl Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý
1 lžíce 1 lžíce přepuštěného másla Ghí 15 g
2 2 šalotky Šalotka čerstvá
1 1 smetana Smetana kravská sladká 12%
1 hrst 1 hrst bazalky čerstvé (sušené) Bazalka čerstvá
20 ml 20 ml bílého vína Víno bílé suché 20 ml
sůl Sůl mořská
olivový olej Olej olivový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.