Nutriční hodnoty (Táborský perkelt)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 1 192 kJ / 285 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,52 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,52 g |
Tuky | 2,42 g |
– nasycené | 0,60 g |
– nenasycené | 1,44 g |
–– mononenasycené | 0,60 g |
–– polynenasycené | 0,84 g |
––– omega 3 | 0,02 g |
Vláknina | 14,84 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3,23 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 52,20 g |
– cukry | 27,80 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 kg vepřových kostek (plecko, krkovička, kýta) | ||
4 4 rajčata | Rajče červené čerstvé | 240 g |
4 4 papriky | Paprika bílá čerstvá | |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
1 lžíce 1 lžíce sladké papriky mleté | Paprika červená sušená | 10 g |
1 lžička 1 lžička pálivé papriky mleté | Paprika pálivá | 6 g |
1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |
2 lžíce 2 lžíce mouky (nebo obdobné množství jíšky) | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
voda dle potřeby | Voda | |
pažitka | Pažitka čerstvá |