Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Táborský perkelt)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie1 192 kJ /
285 kcal
Bílkoviny8,52 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,52 g
Tuky2,42 g
– nasycené0,60 g
– nenasycené1,44 g
–– mononenasycené0,60 g
–– polynenasycené0,84 g
––– omega 30,02 g
Vláknina14,84 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 3,23 g
Sůl8,00 g
Sacharidy52,20 g
– cukry27,80 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 kg vepřových kostek (plecko, krkovička, kýta)
4 4 rajčata Rajče červené čerstvé 240 g
4 4 papriky Paprika bílá čerstvá
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
1 lžíce 1 lžíce sladké papriky mleté Paprika červená sušená 10 g
1 lžička 1 lžička pálivé papriky mleté Paprika pálivá 6 g
1 lžička 1 lžička soli Sůl mořská 8 g
2 lžíce 2 lžíce mouky (nebo obdobné množství jíšky) Mouka pšeničná hladká 20 g
voda dle potřeby Voda
pažitka Pažitka čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.