Nutriční hodnoty (Brambory zapečené se zelím)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 312 kJ / 792 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,83 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 4,83 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 85,47 g |
– nasycené | 41,93 g |
– nenasycené | 42,53 g |
–– mononenasycené | 36,13 g |
–– polynenasycené | 6,40 g |
––– omega 3 | 0,17 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 1,60 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 0,77 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg v šupke uvarených zemiakov, | ||
1 1 pikantná klobása, ¼ hlávky kapusty (zelí) | Kapusta hlávková čerstvá | |
100 g 100 g údenej slaniny | Špek | 100 g |
mleté čierne korenie | Pepř černý mletý | |
soľ | Sůl mořská | |
1 1 cibuľa | Cibule čerstvá | |
2 dl 2 dl vývaru | Vývar hovězí | 200 ml |
rasca (kmín) | Kmín |