Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Masová roláda se šťouchanými bramborami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie6 202 kJ /
1 482 kcal
Bílkoviny148,68 g
– z toho živočišné bílkoviny132,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny15,88 g
Tuky41,96 g
– nasycené9,93 g
– nenasycené28,22 g
–– mononenasycené24,02 g
–– polynenasycené4,20 g
––– omega 30,53 g
Vláknina26,54 g
Cholesterol 296 mg
Sodík 752 mg
Sůl1,68 g
Sacharidy114,24 g
– cukry26,60 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g brambor Brambor zimní 500 g
jarní cibulka (nebo pórek) Cibulka jarní čerstvá
sůl Sůl mořská
40 g 40 g pórku Pórek čerstvý 40 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
200 g 200 g hovězí svíčkové (může být i roštěná) Hovězí svíčková 200 g
200 g 200 g kuřecích prsou Kuře prso 200 g
200 g 200 g vepřové panenky Vepřová panenka 200 g
vývar (nebo voda) podle potřeby Vývar masový
olej Olej řepkový
500 g 500 g směsi zeleniny (šalotka, cuketa, mladá mrkvička) Mrkev čerstvá 500 g
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.