Nutriční hodnoty (Dva druhy náplně do tortill)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 5 177 kJ / 1 237 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 106,52 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 102,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,02 g |
Tuky | 74,72 g |
– nasycené | 42,56 g |
– nenasycené | 29,88 g |
–– mononenasycené | 20,54 g |
–– polynenasycené | 9,35 g |
––– omega 3 | 0,83 g |
Vláknina | 9,10 g |
Cholesterol | 226 mg |
Sodík | 3,52 g |
Sůl | 8,50 g |
Sacharidy | 31,34 g |
– cukry | 22,58 g |
––– laktóza | 7,10 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 tortily | Tortilla pšeničná | |
200 g 200 g čerstvého sýru (2 ks) | Sýr hrudkový kravský | 200 g |
140 g 140 g mixu salátů | Salát hlávkový čerstvý | 140 g |
120 g 120 g farmářského pršutu | Pršut | 120 g |
2 2 cherry rajčátka oválná | Rajčata cherry | 60 g |
1 1 červená cibule marinovaná | Cibule červená čerstvá | 69 g |
1 lžička 1 lžička cukru | Cukr bílý | 5 g |
1 lžička 1 lžička rýžového octa | Ocet rýžový | 5 ml |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
1 list 1 list puku čekanky | Čekanka listová čerstvá | |
60 g 60 g sýra brie | Sýr kravský tvrdý 30% | 60 g |
1/4 1/4 červené papriky | Paprika červená čerstvá | 37.5 g |