Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí prsa s česnekovými fazolkami na slanině)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie5 701 kJ /
1 363 kcal
Bílkoviny174,09 g
– z toho živočišné bílkoviny166,85 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,24 g
Tuky64,25 g
– nasycené29,30 g
– nenasycené33,04 g
–– mononenasycené25,97 g
–– polynenasycené7,07 g
––– omega 31,44 g
Vláknina14,46 g
Cholesterol 449 mg
Sodík 2,10 g
Sůl5,10 g
Sacharidy15,55 g
– cukry10,21 g
––– laktóza1,48 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 ks 2 ks kuřecích prsou Kuře prso 700 g
2 lžíce 2 lžíce bílého jogurtu Jogurt kravský bílý 1,5% 30 ml
4 plátky 4 plátky sušené šunky Pršut
2 plátky 2 plátky sýru (gouda, čedar) Sýr kravský tvrdý 30%
sůl Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
10 g 10 g másla Máslo kravské 10 g
50 ml 50 ml vývaru kuřecího Vývar masový 50 ml
250 g 250 g fazolkových lusků Fazolky čerstvé 250 g
1 lžička 1 lžička sezamového oleje Olej sezamový 5 ml
50 g 50 g anglické slaniny Anglická slanina 50 g
2 plátky 2 plátky zázvoru Zázvor sušený
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
1 lžíce 1 lžíce sójové omáčky (tamari) Sójová omáčka Tamari 15 ml
sezamová semínka Sezam loupaný

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.