Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborové pirohy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 745 kJ /
895 kcal
Bílkoviny30,18 g
– z toho živočišné bílkoviny8,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny21,50 g
Tuky9,21 g
– nasycené2,05 g
– nenasycené4,08 g
–– mononenasycené2,92 g
–– polynenasycené1,16 g
––– omega 30,08 g
Vláknina14,45 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 132 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy165,65 g
– cukry7,30 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g ve slupce vařených brambor Brambor zimní 500 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
sůl Sůl mořská
100-130 g 100-130 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 115 g
hustý povidla Povidla

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.