Nutriční hodnoty (Bramborové pirohy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 745 kJ / 895 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,18 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 21,50 g |
Tuky | 9,21 g |
– nasycené | 2,05 g |
– nenasycené | 4,08 g |
–– mononenasycené | 2,92 g |
–– polynenasycené | 1,16 g |
––– omega 3 | 0,08 g |
Vláknina | 14,45 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 132 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 165,65 g |
– cukry | 7,30 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g ve slupce vařených brambor | Brambor zimní | 500 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
sůl | Sůl mořská | |
100-130 g 100-130 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 115 g |
hustý povidla | Povidla |