Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Čokoládový srnčí hřbet s kandovaným ovocem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie22 203 kJ /
5 307 kcal
Bílkoviny73,58 g
– z toho živočišné bílkoviny28,28 g
– z toho rostlinné bílkoviny45,30 g
Tuky338,71 g
– nasycené105,64 g
– nenasycené211,74 g
–– mononenasycené138,62 g
–– polynenasycené73,12 g
––– omega 318,05 g
Vláknina21,70 g
Cholesterol 674 mg
Sodík 371 mg
Sůl0,96 g
Sacharidy480,15 g
– cukry246,15 g
––– laktóza29,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 300 g
90 g 90 g cukru krupice Cukr bílý 90 g
2 2 plné lžíce kakaa Kakao prášek
1 1 kypřící prášek Kypřící prášek
250 ml 250 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
150 ml 150 ml oleje Olej řepkový 150 ml
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
100 g 100 g kandované pomerančové kůry Pomerančová kůra kandovaná 100 g
60 g 60 g ořechů (vlašské i lískové) Vlašské ořechy 60 g
40 g 40 g rozinek Rozinky 40 g
50 g 50 g čokolády nasekané Čokoláda mléčná 30% 50 g
400 g 400 g smetany ke šlehání 40% (2 kelímky) Smetana kravská sladká 30% 400 ml
máta Máta peprná list čerstvá
ovoce Jahody čerstvé
čokoládové zdobení Cukrářské zdobení

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.