Nutriční hodnoty (Bramborové vdolky s povidly)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 887 kJ / 3 080 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 98,98 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 90,30 g |
Tuky | 16,18 g |
– nasycené | 3,63 g |
– nenasycené | 7,71 g |
–– mononenasycené | 3,73 g |
–– polynenasycené | 3,98 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 31,76 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 136 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 618,78 g |
– cukry | 18,84 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
800 g 800 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 800 g |
200 g 200 g uvařených brambor | Brambor zimní | 200 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 kostka 1 kostka droždí | Droždí pekařské lisované | 42 g |
mléko | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
povidla | Povidla | |
práškový cukr | Cukr bílý | |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská |