Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborové vdolky s povidly)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie12 887 kJ /
3 080 kcal
Bílkoviny98,98 g
– z toho živočišné bílkoviny8,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny90,30 g
Tuky16,18 g
– nasycené3,63 g
– nenasycené7,71 g
–– mononenasycené3,73 g
–– polynenasycené3,98 g
––– omega 30,05 g
Vláknina31,76 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 136 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy618,78 g
– cukry18,84 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
800 g 800 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 800 g
200 g 200 g uvařených brambor Brambor zimní 200 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 kostka 1 kostka droždí Droždí pekařské lisované 42 g
mléko Mléko kravské polotučné 1,5%
povidla Povidla
práškový cukr Cukr bílý
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.