Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová játra v multifunkčním hrnci)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 5

Energie4 576 kJ /
1 094 kcal
Bílkoviny137,20 g
– z toho živočišné bílkoviny133,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,80 g
Tuky24,27 g
– nasycené7,63 g
– nenasycené9,23 g
–– mononenasycené6,28 g
–– polynenasycené2,95 g
––– omega 30,17 g
Vláknina7,08 g
Cholesterol 1,88 g
Sodík 1,94 g
Sůl4,90 g
Sacharidy79,30 g
– cukry38,00 g
––– laktóza24,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g vepřových jater Játra vepřová 600 g
500 ml 500 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 500 ml
1 lžíce 1 lžíce worchesterové omáčky
1 lžíce 1 lžíce sójové omáčky Sójová omáčka Tamari 15 ml
1 lžička 1 lžička rybí omáčky Rybí omáčka 5 ml
3 3 rajčata Rajče červené čerstvé 180 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
drcený kmín Kmín mletý
olej Olej řepkový
1 lžíce 1 lžíce solamylu Bramborový škrob 15 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.