Nutriční hodnoty (Vepřová játra v multifunkčním hrnci)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
Energie | 4 576 kJ / 1 094 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 137,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 133,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,80 g |
Tuky | 24,27 g |
– nasycené | 7,63 g |
– nenasycené | 9,23 g |
–– mononenasycené | 6,28 g |
–– polynenasycené | 2,95 g |
––– omega 3 | 0,17 g |
Vláknina | 7,08 g |
Cholesterol | 1,88 g |
Sodík | 1,94 g |
Sůl | 4,90 g |
Sacharidy | 79,30 g |
– cukry | 38,00 g |
––– laktóza | 24,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g vepřových jater | Játra vepřová | 600 g |
500 ml 500 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
1 lžíce 1 lžíce worchesterové omáčky | ||
1 lžíce 1 lžíce sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 15 ml |
1 lžička 1 lžička rybí omáčky | Rybí omáčka | 5 ml |
3 3 rajčata | Rajče červené čerstvé | 180 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
drcený kmín | Kmín mletý | |
olej | Olej řepkový | |
1 lžíce 1 lžíce solamylu | Bramborový škrob | 15 g |