Nutriční hodnoty (Japonské kari s vepřovým masem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 706 kJ / 886 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 112,92 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 106,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,56 g |
| Tuky | 19,36 g |
| – nasycené | 5,48 g |
| – nenasycené | 9,45 g |
| –– mononenasycené | 7,10 g |
| –– polynenasycené | 2,35 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 20,35 g |
| Cholesterol | 200 mg |
| Sodík | 779 mg |
| Sůl | 1,81 g |
| Sacharidy | 57,16 g |
| – cukry | 31,44 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g vepřové kýty | Vepřová kýta | 500 g |
| 4 4 mrkve | Mrkev čerstvá | 200 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 2 2 větší brambory | Brambor zimní | 100 g |
| 1 1 jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
| 1 kostka 1 kostka japonského golden curry bujónu (nebo kari pasta) | Bujón hovězí | 10 g |
| olej | Olej řepkový | |
| voda | Voda |