Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Špízy s vepřovými játry)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie10 046 kJ /
2 401 kcal
Bílkoviny116,26 g
– z toho živočišné bílkoviny104,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,26 g
Tuky183,54 g
– nasycené84,81 g
– nenasycené90,73 g
–– mononenasycené76,02 g
–– polynenasycené14,72 g
––– omega 30,31 g
Vláknina23,20 g
Cholesterol 1,68 g
Sodík 3,73 g
Sůl9,50 g
Sacharidy62,30 g
– cukry30,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vepřových jater Játra vepřová 500 g
200 g 200 g anglické slaniny Anglická slanina 200 g
200 g 200 g žampionů Žampion čerstvý 200 g
2 2 červené papriky Paprika červená čerstvá 300 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
1 1 menší cuketa Cuketa čerstvá 100 g
trocha trocha oleje Olej řepkový
1 1 pórek Pórek čerstvý
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.