Nutriční hodnoty (Špízy s vepřovými játry)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 10 046 kJ / 2 401 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 116,26 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 104,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,26 g |
Tuky | 183,54 g |
– nasycené | 84,81 g |
– nenasycené | 90,73 g |
–– mononenasycené | 76,02 g |
–– polynenasycené | 14,72 g |
––– omega 3 | 0,31 g |
Vláknina | 23,20 g |
Cholesterol | 1,68 g |
Sodík | 3,73 g |
Sůl | 9,50 g |
Sacharidy | 62,30 g |
– cukry | 30,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g vepřových jater | Játra vepřová | 500 g |
200 g 200 g anglické slaniny | Anglická slanina | 200 g |
200 g 200 g žampionů | Žampion čerstvý | 200 g |
2 2 červené papriky | Paprika červená čerstvá | 300 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
1 1 menší cuketa | Cuketa čerstvá | 100 g |
trocha trocha oleje | Olej řepkový | |
1 1 pórek | Pórek čerstvý | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý |