Nutriční hodnoty (Salát s čekankou, bulgurem a kozím sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 5 489 kJ / 1 312 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 48,65 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 22,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 26,15 g |
Tuky | 52,17 g |
– nasycené | 14,06 g |
– nenasycené | 36,87 g |
–– mononenasycené | 24,47 g |
–– polynenasycené | 12,40 g |
––– omega 3 | 0,15 g |
Vláknina | 27,21 g |
Cholesterol | 60 mg |
Sodík | 1,09 g |
Sůl | 2,56 g |
Sacharidy | 149,48 g |
– cukry | 28,84 g |
––– laktóza | 6,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
150 g 150 g bulguru | Pšeničný bulgur | 150 g |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
40 g 40 g červené cibule | Cibule červená čerstvá | 40 g |
30 g 30 g čekankového salátu | Salát hlávkový čerstvý | 30 g |
150 g 150 g okurky hadovky | Okurka salátová čerstvá | 150 g |
130 g 130 g žluté papriky | Paprika žlutá čerstvá | 130 g |
110 g 110 g zelené špičaté papriky | Paprika bílá čerstvá | 110 g |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
šťáva z 1/2 citronu | Šťáva z citrónu | |
30 g 30 g slunečnicových semínek | Slunečnicová semínka loupaná | 30 g |
100 g 100 g kozího sýru | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
nať petrželky | Petržel nať čerstvá |