Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Salát s čekankou, bulgurem a kozím sýrem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie5 489 kJ /
1 312 kcal
Bílkoviny48,65 g
– z toho živočišné bílkoviny22,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny26,15 g
Tuky52,17 g
– nasycené14,06 g
– nenasycené36,87 g
–– mononenasycené24,47 g
–– polynenasycené12,40 g
––– omega 30,15 g
Vláknina27,21 g
Cholesterol 60 mg
Sodík 1,09 g
Sůl2,56 g
Sacharidy149,48 g
– cukry28,84 g
––– laktóza6,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
150 g 150 g bulguru Pšeničný bulgur 150 g
sůl Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
40 g 40 g červené cibule Cibule červená čerstvá 40 g
30 g 30 g čekankového salátu Salát hlávkový čerstvý 30 g
150 g 150 g okurky hadovky Okurka salátová čerstvá 150 g
130 g 130 g žluté papriky Paprika žlutá čerstvá 130 g
110 g 110 g zelené špičaté papriky Paprika bílá čerstvá 110 g
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
šťáva z 1/2 citronu Šťáva z citrónu
30 g 30 g slunečnicových semínek Slunečnicová semínka loupaná 30 g
100 g 100 g kozího sýru Sýr kravský tvrdý 30% 100 g
nať petrželky Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.