Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Letní zelenina s bramborem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 582 kJ /
856 kcal
Bílkoviny24,33 g
– z toho živočišné bílkoviny2,96 g
– z toho rostlinné bílkoviny21,37 g
Tuky4,23 g
– nasycené1,89 g
– nenasycené1,31 g
–– mononenasycené0,64 g
–– polynenasycené0,67 g
––– omega 30,10 g
Vláknina31,32 g
Cholesterol 6 mg
Sodík 110 mg
Sůl0,04 g
Sacharidy166,94 g
– cukry29,28 g
––– laktóza2,44 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 lilek Lilek čerstvý
1 1 cuketa (mladá) Cuketa čerstvá 100 g
0,5 0,5 červené cibule Cibule červená čerstvá 34.5 g
0,5 0,5 žluté cibule Cibule čerstvá 35 g
1 kousek 1 kousek pórku (15 cm) Pórek čerstvý
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
4 4 rajčata Rajče červené čerstvé 240 g
4 plátky 4 plátky anglické slaniny Anglická slanina
olivový olej Olej olivový
2 lžičky 2 lžičky koření na gyros (nebo oregana) Provensálské koření 10 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
4 lžíce 4 lžíce smetanového jogurtu Jogurt kravský bílý 3,5% 60 ml
800 g 800 g brambor (vařených) Brambor zimní 800 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.